Over ons

Een walhalla voor shoelovers

Ontdek de nieuwste trends in schoenenmode, kom op ideeën en beleef een unieke shopervaring. Dat is Monstermaatjes in een notendop. Bij ons vinden shoelovers een unieke collectie dames- en herenschoenen, tassen en lederwaren. Ruim 50 merklabels, meer dan 10.000 paar, zover als je oog reikt.

Wij zijn geen traditionele schoenenwinkel, maar werken met een bijzonder verkoopconcept. Tijdens meerdaagse verkoopevents vind je bij ons steeds de meest actuele monstercollecties van bekende schoenenfabrikanten.

We organiseren de events in onze winkel in Kaatsheuvel. Daar kun je er als eerste bij zijn. Na afloop van elk event, kun je ook schoenen kopen in onze webshop.

Volop keus, kwaliteit en altijd voordelig

Monstercollecties bestaan uit de voorbeeldparen waarmee schoenenfabrikanten elk seizoen op de internationale schoenenbeurzen staan. Deze voorbeeldparen zijn vaak uniek want ze komen lang niet allemaal in productie. Ze voldoen ook aan hoge kwaliteitseisen. Ze zijn toch het visitekaartje van de fabrikant. Wij bieden deze schoenen aan met een prijsvoordeel van 40 tot 60%.

Naast de seizoensgebonden monstercollecties vind je bij ons ook maatseries van diverse gerenommeerde schoenenmerken. Onder andere van Australian, Via Vai, Roberto D'Angelo, Greve en Floris van Bommel.

Waarin we ons onderscheiden

Scoor unieke modellen

Modelparen van meer dan 50 merken. Waaronder unieke eenmalige creaties. Van trendy tot lekker gek. High end shoes voor de shoelover die ook wat anders durft. Van veel modellen is slechts één paar verkrijgbaar.

Krijg 40-60% voordeel

Het nieuwste voor aan je voeten met volop afwisseling in de collecties van gerenommeerde schoenmerken. En dat ook nog eens gecombineerd met flinke kortingen. Bij Monstermaatjes scoor je meer voor minder.

De nieuwste collecties

Monstermaatjes koopt altijd de meest actuele monstercollecties in. Kijk en kies uit bijzondere en verrassende modellen waarmee bekende schoenmerken steeds opnieuw de trend zetten.

Meer dan 10.000 paar

Monstermaatjes biedt de complete seizoenscollectie van ruim 50 schoenmerken aan. Daardoor heb je eindeloos veel keus, ook uit unieke modellen die nooit in productie zijn gegaan.

Ons verhaal

Eind jaren 90 bezocht eigenaresse Vivienne Chavanu veel schoenenbeurzen in binnen- en buitenland. Daar ontdekte zij dat veel fabrikanten hun monsterparen na afloop van het beursseizoen vernietigden. Dat was niet alleen zonde van al die nieuwe en vaak unieke modellen. Het was ook niet heel duurzaam. Zo ontstond het idee voor een uniek verkoopconcept.

Samen met Inge Monkel richtte Vivienne in 2001 Monstermaatjes op. Ze begonnen met 80 geregistreerde klanten. In 2003 stapte Inge uit Monstermaatjes. Vivienne zette het bedrijf alleen voort en bouwde de collecties en het klantenbestand verder uit. Er kwamen meer personeelsleden in dienst en de verkoopevents werden steeds verder ontwikkeld.

Tegenwoordig heeft Monstermaatjes 20.000 geregistreerde klanten uit heel Nederland en de buurlanden. Op Facebook hebben we ruim 8.000 volgers. Wil je ons ook volgen en meteen op de hoogte zijn van de nieuwste acties en events? Check dan onze Facebookpagina!