Wat zijn monstermaatjes?

Monstermaatjes zijn voorbeeldparen waarmee schoenfabrikanten elk seizoen op de internationale schoenenbeurzen staan. Ze voldoen aan hoge kwaliteitseisen en zijn het visitekaartje van de fabrikant. Deze voorbeeldparen zijn vaak uniek, want ze komen lang niet allemaal in productie. Wij bieden deze schoenen aan met een prijsvoordeel van 40 tot 60%.

Aan de hand van deze “voorbeeldparen” ofwel monsterparen kopen reguliere schoen-winkeliers in en maken zij een keuze welke modellen er in hun winkel(s) verkocht gaan worden. Monstermaatjes koopt de volledige monstercollecties in waardoor bij onze klanten een erg ruim assortiment per merklabel kunnen bieden.

Maatvoering van monstermaatjes
De monstercollecties voor vrouwen bestaan uit de maten 37, 37½ en in mindere mate uit 38 voor heren bestaan deze uit de maten 41 en 42.

Zit jouw maat er niet tussen? Naast de seizoensgebonden monstercollecties vind je bij ons ook maatseries. Dat zijn meerdere maten van diverse gerenommeerde schoenenmerken onder andere Via Vai, Melik en Floris van Bommel.

Nieuwsgierig geworden? Bekijk ons volgende Shop Event!