Onze winkel

Bezoek onze winkel in Kaatsheuvel en ben er als eerste bij


Meerdaagse verkoopevents
In onze winkel in Kaatsheuvel organiseren wij meerdaagse verkoopevents. Snakken jouw voeten naar de laatste trend? Of wil je nieuwe ideeën opdoen? Pak je kans om er als eerste bij te zijn. Bezoek onze schoenenhemel op aarde vol dames- en herenschoenen met 50 merklabels, zover als je oog reikt. En maak je outfit helemaal af met designer tassen, riemen, happy socks en andere accessoires.

Een gastvrije ontvangst
Tussendoor kun je genieten van een lekkere kop koffie of een ander drankje. Hulp nodig? Onze gastvrouwen en gastheren staan voor je klaar. Betrokken, gemoedelijk en gastvrij. Mis het niet!

Als eerste op de hoogte zijn?
Wil je als eerste op de hoogte zijn van onze verkoopevents en alle acties? Meld je aan voor de nieuwsbrief!

Plan een VIP-shopevent!
Op zoek naar iets bijzonders? Plan een bedrijfs, personeels of vriendinnen VIP-shopevent! Volledig verzorgd met een hapje en drankje. Als organisator krijg jij 10% extra kassakorting op je eigen aankopen. Stuur je aanvraag naar info@monstermaatjes.nl

Parkeren
Parkeer gratis en dichtbij op het parkeerterrein achter onze winkel.

Kom de schoenenhemel op aarde zelf beleven

Midden in Kaatsheuvel
Je vindt ons in het centrum van Kaatsheuvel. Boven speciaalzaak Lin-Gerie tegenover de kerk. Goed bereikbaar, meteen herkenbaar en met volop gratis parkeergelegenheid aan de achterzijde van het winkelpand. Hier bestijg je letterlijk onze schoenenhemel.

Eindeloos veel originele schoenen
Meer dan 700 m2 winkelvloer met eindeloos veel schoenen. Stuk voor stuk eenmalige originele paren zover als je kunt kijken. Fashionable merken voor alle momenten en voor iedereen. Maar ook gedurfde creaties voor de echte schoenenfreak. Hou je van afwisseling en ben je gek op de laatste trends voor aan je voeten? Ons personeel wijst je graag de weg in onze schoenenhemel op aarde.