Zakelijk

Word leverancier

XSample (handelsnaam van monstermaatjes.nl) werkt met ca  60 merklabels monstercollecties uit binnen- en buitenland.  
De aantallen per merk variëren van 40 tot 1500 paar. De merken variëren per seizoen en zijn afhankelijk van het modebeeld in de markt, de vraag van onze klanten en de afverkoop van voorgaand(e) seizoen(en). 
Op dit moment hebben wij veel vraag naar monstercollecties schoenen in de maten 36 en 38 voor dames en maat 41 en 43 voor heren.

Voor de toekomst zouden wij voor onze klanten graag een aparte sport-sale willen organiseren. Wil je als sportmerk je monstercollecties aan ons verkopen en/of in samenwerking met ons een sale willen organiseren van je overtollige voorraden neem dan contact met ons op

Indien je graag contact met ons wenst op te nemen, verzoeken wij je het leveranciersformulier in te vullen. Wij zullen dan zo snel mogelijk contact met je opnemen.

VOORRADEN MERKEN VERKOOP

In overleg met leveranciers organiseren wij aparte verkoopmomenten van (restant-)voorraden indien verkoop vanuit eigen showroom of magazijn niet mogelijk c.q. wenselijk is. Afhankelijk van het product en de aantallen kunnen deze voorraden afzonderlijk of met geplande verkopen meelopen.

De locatie ligt in het centrum van Kaatsheuvel met volop gratis parkeergelegenheden. Het betreft een bovenverdieping van ca 800 m2 die te verkleinen is met een flexibele achterwand. De winkelruimte is te bereiken via een brede vaste trap, ca 10 meter vanaf de winkelstraat. Voor het inruimen van de verkoopruimte kan gebruik gemaakt worden van een goederenlift.

Monstermaatjes is voornemens 1 a 2 x per jaar een aparte sport-sale te organiseren. Heb je als sportmerk interesse om ons je monstercollecties te verkopen of in samenwerking met ons een sale te organiseren met overtollige voorraden, neem dan eens vrijblijvend contact met op ons. 

Voor meer info: mail naar info@monstermaatjes.nl / Mob. 06 532 12 532