Sponsoring

Monstermaatjes.nl draagt Villa Pardoes in Kaatsheuvel een warm hart toe.

1 á 2 x per jaar verzorgt Monstermaatjes een pannekoeken-festijn voor de gezinnen die op dat moment in Villa Pardoes verblijven.

Een vakantieadres waar ernstige zieke kinderen en hun familie een week gratis kunnen verblijven en worden getrakteerd op leuke activiteiten en uitstapjes. Hier kunnen (zieke) kinderen, hun broertjes, zusjes en ouders weer even zorgeloos (kind) zijn en genieten van elkaar en de leuke activiteiten. Niets moet, maar veel kan.

Daarnaast verzamelen wij oude schoenen en kleding in (re-share box boven aan de trap) en worden ook alle on- en klachtparen aan het einde van het seizoen door het Leger des Heils opgehaald. De volledige opbrengst wordt direct gestort op de rekening van Villa Pardoes.

Mocht je oude schoenen en of kleding hebben dan kan je deze tijdens de verkoop-events in gesloten plastic zakken bij ons afgeven worden. Indien de winkel gesloten is kunnen de plastic zakken in overleg de plastic afgegeven worden. Mailadres: info@monstermaatjes.nl.

 

 

 

 

Villa Pardoes

"Maatjes" met Villa Pardoes.

Stichting Villa Pardoes verzorgt kosteloos een onvergetelijke vakantie voor ernstig zieke kinderen van 4 tot met 12 jaar. Het hele gezin beleeft er een onbezorgde week waarin van alles beleefd kan worden.
Villa Pardoes staat sinds 2000 in Kaatsheuvel en is een uniek gebouw. 12 themahuisjes, variërend van Barbie tot Ridder en Safari, vormen samen met de centrale ruimte het slakkenhuis waarin de Villa gebouwd is.

Wat Villa Pardoes zo bijzonder maakt, zijn de vrijwilligers, de donateurs en de sponsoren. Dankzij hen is het mogelijk om de gasten een gratis vakantie aan te bieden.

Help ons mee sponsoren!
Tijdens de VIP sale-dagen organiseert monstermaatjes div. acties voor stichting Villa Pardoes. Naast de jaarlijkse donatie verzorgt het verkoopteam van monstermaatjes 1 x per jaar het pannenkoekenfestijn voor alle gasten in Villa Pardoes. Let op uw VIP sale-uitnodiging voor de wisselende actie.

Sponsoring weeshuis Langtang Children Home

Het Langtang Children Home in Swoyambu te Kathmandu, Nepal is in 2005 opgericht door de Kaatheuvelse Marloes Twilt en haar familie. Vanaf die tijd zijn zij begonnen met het opvangen, medisch verzorgen en onderrichten van 24 weeskinderen en sinds 2013 een 12-tal kinderen met een mentale en/of lichamelijke beperking.

Het tehuis is voor de volle 100% afhankelijk van donaties, kleinschalige acties op scholen en sponsoring. 

Het schoolhoofd en zijn vrouw wonen in het weeshuis en fungeren als "vader en moeder".

Monstermaatjes sponsort sinds een aantal jaren het weeshuis door middel van het verstrekken van gratis schoenen voor de kinderen in het weeshuis. Deze schoenen worden door de familie Twilt zelf uitgezocht en meegenomen naar Kathmandu.

Voor meer informatie over het weeshuis c.q. sponsoring kunt u terecht op www.langtang.nl