Onze merken

Monstermaatjes

Wij kopen monsters van diverse partijen, bijvoorbeeld van de beurs. Vervolgens bieden wij deze rechtstreeks aan aan de consument, jou dus. Dit met geplande verkoopevents, via pop-up winkels en uiteraard deze webshop. 

Wat kenmerkt Monstermaatjes? Het gaat altijd om sterke merknamen en de laatste collectie, alleen dan met een aangepaste prijs! 

Fred de la Bretoniere

Wist je dat de schoenen van Fred de la Bretoniere met de hand, in Europese landen, wordt gemaakt? Al sinds 1970 worden de schoenen ontworpen, met een casual en elegante look. ⁣

Bekijk collectie

Shabbies

Ook bij Shabbies worden alle items handgemaakt, met liefde voor ambacht, oog voor detail en jarenlange ervaring. 

Sinds 2005 worden al onze producten ontworpen in Nederland en met de hand gemaakt in Europese landen zoals Spanje en Portugal.

Bekijk collectie


Via Vai

Al ruim 25 jaar levert VIA VAI Italiaans design voor in het schoenenrek. Daarbij profileren ze zich als stijlvol, stoer en met een vleugje temperament. 

VIA VAI slaagt er elk seizoen ons te voorzien van unieke items. Met schoenen die comfortabel zijn, ongeacht of je kiest voor de hak of sneaker of loafer. Op dit merk ga je even gemakkelijk naar een werkoverleg als richting een terrasje.

Dit merk is bekend van Amsterdam tot Oslo. Zo kun je dus wereldwijd hoge ogen gooien. Waar je uit kunt kiezen? Dit merk levert bijna alles, boots tot espadrilles, loafer tot sneaker. Niet voor niets roepen ze dan ook graag VIA VAI FITS YOU!

Geïnspireerd door wereldwijde trends en invloeden wordt de jaarlijkse collectie nog altijd in Waalwijk aan de tekentafel gemaakt. De materialen worden daarbij zorgvuldig geselecteerd en elk stukje stof of leer wordt verzilverd als goud. 

Bekijk collectie