Het Monstermaatjes concept

Het Monstermaatjes concept

Monstermaatjes verkoopt schoenen als geen ander! 

Bij Monstermaatjes vind je grote merken voor een kleine prijs. We onderscheiden ons bovendien met een groot aanbod in specifieke maten en een voorraad die elk seizoen volledig wisselt.

De Seizoenswissel
In de maanden augustus en september pakken we de zomercollectie in en vervangen die door de nieuwe wintercollectie. Helaas betekent dat even geen events en een korte periode met een lege webshop. Maar daarnaast kun je deze maanden als klant profiteren van spetterende acties, prijzengala's en stapelkortingen!

In februari en maart herhalen we dat. Dan wisselen we van de winter- naar de zomercollectie.

Zorg dat je er op tijd bij bent in deze maanden. Want we ruimen alle artikelen uit het voorbije seizoen op. Je kunt de ene dag goud treffen en de dag erna een lege winkel. Op de hoogte blijven? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

verbouwingsfoto kaatsheuvel 22
In- en uitpakken gaat in monsterformaten! 

Wat zijn monstermaten?
De grote schoenmerken presenteren veel van hun nieuwste modellen op beurzen en events. Die showmodellen hebben bijna altijd specifieke maten. Maat 37 tot 40 voor de dames en maat 40 tot 43 voor de heren. Deze splinternieuwe showmodellen noemen we monstermaten. Als alle beurzen en events voorbij zijn, koopt Monstermaatjes de showmodellen op. Daardoor hebben we een uniek aanbod aan schoenen in de genoemde maten. Sommige modellen zijn zelfs nooit in productie gekomen.

Daarnaast hebben we regelmatig ook andere maten in onze collectie. Dat komt doordat elk schoenmerk zijn eigen standaarden heeft. Sommige merken maken hun showmodellen in andere maten. Bovendien koopt Monstermaatjes ook regelmatig volledige maatseries in.

Hou daarom de webshop in de gaten. Je kunt ook je schoenvoorkeuren aangeven in onze besloten omgeving. We sturen je dan een bericht als er voor jou iets binnenkomt!

Onze monsters staan meestal in rijen

Onze pop-up winkels
Elk seizoen heeft Monstermaatjes héél veel schoenen in de collectie. Zoveel zelfs dat je lang niet alle schoenen terug zult vinden in onze webshop. Daarom houden we regelmatig verkoopevents en openen we tijdelijke pop-up winkels. Vaak rond onze thuisbasis Kaatsheuvel, maar ook daarbuiten verspreid over het hele land! Onze pop-up winkels verschijnen altijd op unieke locaties, met unieke schoenen tegen uniek lage prijzen. Wil je komen kijken? Hou onze socials in de gaten of schrijf je in voor de nieuwsbrief.

pop-upwinkel in tilburg
Tijdelijke pop-upwinkel Wagnerplein 2022