X-mas shoe shopping - 22 en 23 december

Op 22 en 23 december openen we voor de laatste keer dit jaar onze deuren voor het X*MAS SHOE SHOPPING EVENT volop dames- en herenschoenen, zowel monstermaatjes als maatseries, voor dames (mt 36 t/m 42) en heren (mt 40 t/m 50)!


ZATERDAG 22 DECEMBER 11.00 - 17.00 uur
ZONDAG 23 DECEMBER 12.00 - 16.00 uur

Laarzen, pumps, sneakers, booties, enkellaarsjes, veterschoenen, kinderschoenen en nette en sportieve herenschoenen! Kortingen van 35-60% op originele winkelprijs met daar bovenop de X*MAS ACTIE:

IEDER 2E PAAR VOOR 1/2 PRIJS!
Dit geldt voor de gehele collectie en op het goedkoopste paar schoenen (bij 4 paar of meer per prijsgroep) m.u.v. de merken Floris van Bommel, Ted Baker en Warmbat; net als voor de tassen en lederwaren geldt hiervoor een vaste lage prijs.

undefined


DAMESSCHOENEN
:
Shop de prachtige pumps, sneakers en boots van PostXchange in maat 36 t/m 42 en van Christina Capo zelfs t/m 44. er zijn monstercollecties van o.a. Rehab, Roberto d'Angelo, Maruti, Pajar, Lazamani en Ted Baker (mt. 37, 37,5 en 38).

undefined


HERENSCHOENEN
:
Nieuw: de monstercollectie van Pantofola d'Oro in maat 41 en 42! Nieuwe voorraad 'lucky sizes' van (Floris) Van Bommel (mt 40 t/m 45). Monstercollectie o.a. van RehabBraend, BugattiWarmbat , Ted Baker, New Balance (mt 41/ 42). Pantoffels (mt 41/42). Enkele maatseries van Australian verkrijgbaar in maat 39 t/m 50!

undefined

KINDERSCHOENEN:
De laatste monsterparen (mt 20, 24, 31 en 35) voor kids van de stoere merklabels Munich en British Knights die meelopen in de actie ieder 2e paar 1/2 prijs. Daarnaast zijn er nog Vingino regenlaarzen in diverse maten tussen maat 21 en 35. Ook verkrijgbaar via de webshop.

undefined

GIFT SHOPPING:
Er zijn school- en keycord-tassen, luiertassen en portemonnees van Cowboysbag en Label88. Ook hebben we heren- en damesriemen van Esprit in diverse maten. Plus verstelbare leren herenriemen. Alle lederwaren hebben een vaste lage prijs - ideaal als kerstcadeau!
 
STEUN VILLA PARDOES
Lever je oude schoenen in (in een gesloten plastic zak) in de Reshare-box bij Monstermaatjes. De gehele opbrengst gaat geheel naar de Stichting Villa Pardoes, een vakantie park waar gezinnen met een kind met een ernstige, mogelijk levensbedreigende ziekte een week lang gratis mogen verblijven en in de watten worden gelegd.

Meer informatie vind je op onze Facebook pagina.

TIP: je kunt zowel contant betalen als met de PIN. Parkeren kan gemakkelijk en gratis op het grote parkeerterrein achter de hoofdstraat bij de Jumbo/Action.

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren