Najaar/winter shoe shopping in oktober

Herfst! We openen elke week de deuren voor de Najaar/Winter Shoe Shopping!
Heel oktober ben je van harte welkom om voordelig schoenen te komen shoppen met 40-60% voordeel op de originele winkelprijs!

We hebben een fantastische monstercollectie: volop monstermaatjes van de meest actuele seizoenscollecties voor hem en haar!

DAMES:
Monstercollecties in maat 37, 37,5 en 38 van Via Vai, Toral, Vionic, Scapa, Babouche, Roberto d'Angelo, Rieker, Lazamani, Lotto en meer!
Ook hebben we lucky sizes van enkele topmerken, zoals Via Vai, PostXChange, Roberto d'Angelo, Babouche en Maruti in maat 36 t/m 41.

HEREN:
Monstercollecties in maat 41, 42 en 43 van Rehab, Braend, Australian, Lotto en meer!
EN: we hebben voor hem ook lucky sizes van o.a. Melik (39-46) en nog twee topmerken (een is compleet nieuw) bij Monstermaatjes!

Voor een preview van de collectie volg je ons op Facebook of Instagram.

undefined


HAPPY & SAFE SHOPPING

We hebben er uiteraard rekening mee gehouden dat iedereen een relaxt, prettig en veilig winkelmoment kan kiezen. We hanteren ruime openingstijden (zie hieronder) en werken met een gratis Eventbrite-ticket zodat je eenvoudig jouw shopmoment reserveert. We laten maximaal 25 klanten tegelijk in de winkel, om je alle ruimte te geven veilig te shoppen. Bekijk voor je komst onze laatste maatregelen volgens RIVM-richtlijnen.


OPENINGSTIJDEN NAJAAR/WINTER SHOPPING:


In oktober iedere week geopend:
• DONDERDAG  13.00 - 17.00 uur
• VRIJDAG         13.00 - 20.00 uur
• ZATERDAG     11.00 - 17.00 uur

RESERVEER EEN SHOP-MOMENT

Via Eventbrite kun je jouw gratis ticket voor een tijdslot naar keuze eenvoudig reserveren.
Zo shop je veilig en prettig de nieuwste schoenen met 40-60% voordeel!

undefined

OP AFSPRAAK:

Buiten de openingstijden en in overleg kun je op een 1-op-1 afspraak plannen voor een persoonlijk shopmoment middels een Whatsapp-bericht naar 06-532 12 532. Vermeld gewenste (dins)dag en tijdstip.


WEBSHOP IS NU GEOPEND!

Vanaf nu shop je een selectie van onze uitgebreide collectie ook online via webshop: shop.monstermaatjes.nl. Dames- en herenschoenen (maat 36 t/m 50) met dezelfde 40-60% voordeel als in de winkel. Handig voor als je ver weg woont, niet kunt komen of iets vergeten was tijdens je laatste bezoek...

Tip: zoek op maat of op je favoriete merk. De webshop zal vanaf nu wekelijks worden aangevuld!

undefined

 

💙❤️

TOT SLOT LIEVE MENSEN

We vinden het erg leuk als je langs komt (zonder klachten en met 1,5 meter afstand zoals het RIVM ons allen op het hart drukt)! Mondkapjes zijn niet verplicht, maar stellen we op prijs.

Zonder ticket kunnen we je helaas niet binnenlaten wanneer er al 25 personen aanwezig zijn in de winkel i.v.m. de veiligheid en gezondheid. Mocht je vanwege een verkoudheid of griepklachten niet langs kunnen komen, meld je dan af via de link in het gekochte ticket via Eventbrite.