Gun je schoenen en voeten een VIP behandeling

Monstermaatjes draait natuurlijk om schoenen. Schoenen die lekker moeten zitten en mooi moeten blijven. Hoe doe je dat? Hoe zorg je voor meer draagcomfort en een langere levensduur van je nieuwe schoenen? Zeker met de Hollandse buien kunnen je schoenen de juiste bescherming gebruiken.

Wij hebben in ons assortiment ook volop accessoires voor je schoenen en voeten, van inlegzolen tot colorwax. Hieronder lichten we ze verder toe. Vraag er gerust naar als je bij ons in de winkel bent.

Aqua protect

Aquaprotect
Een water- en vuilafstotende spray voor schoenen, laarzen, moonboots, handschoenen, tassen van gladleer, suède, nubuck, canvas, linnen en nylon. Buiten sprayen. Materiaal dient schoon te zijn. Eerste laag laten intrekken, 2e laag dun overspuiten. Zet natte schoenen nooit op of in de buurt van een verwarming. Het leer kan hard worden en scheuren. De zolen kunnen loslaten doordat de lijm gaat reageren.

Colorshine wax spons

Colorshine wax spons
Doosje met losse spons in bruin en zwart. Snel en makkelijk gladlederen schoenen poetsen. Licht voedend en waterafstotend.
Ook verkrijgbaar: zwarte en blanke schoenpoets in pot. Voedt het leer en is waterafstotend. Met stofvrije doek aanbrengen op het leer.

Suède reinigingsdoekje

Suède reinigingsdoekje.
Door het (ronddraaiend) jutte doekje over de suède schoenen te bewegen wordt het vuil door het doekje opgenomen en de platliggende lederen vezels weer opgericht. Veelvuldig te gebruiken.

 zooltjes

Volnerf lederen inlegzolen
Zachte anti-slip onderkant. Ademend. Zeer comfortabel voor je voeten. In maat 24 t/m 48.
Los verkrijgbaar: lederen voorvoet inlegzool met zachte anti slip latex-schuim aan de onderzijde, verbetert de pasvorm en het loopcomfort.
Ook beschikbaar: lederen hielkussen. Verbetert de pasvorm en het loopcomfort. Voorkomt dat de knobbels van je enkel de schoenrand raken en irriteren.

gelkussen

Gelkussen
Zacht onzichtbaar antislip gelkussen voorkomt branderig gevoel onder de bal van je voet bij het dragen van bijv. pumps of open sandalen op hak. Handwasbaar.

antislip hiel

Antislip hiel
Zelfklevend. Voor als je snel last hebt van pijn aan je hiel. Houdt tevens de schoen (nog meer) op zijn plaats.

Badstof inlegzolen

Badstof inlegzolen
Uitwasbaar. Voor een aangenaam loopcomfort. Veelal gebruikt in sportschoenen of schoenen die zonder sokken gedragen worden. Uitwassen op max 30ºC. In maat 24 t/m 48.