Big Summer Sale • Stapelkorting • 29 & 30 juni

We gaan KORTING STAPELEN, want Monstermaatjes ruimt op!
Het laatste weekend van juni vindt onze BIG SUMMER SALE plaats!

ZATERDAG 29 JUNI 10.00 - 17.00 uur
ZONDAG 30 JUNI 11.00 - 16.00 uur

Onze hele winkel is gevuld met heel veel prachtige schoenen: van slippers tot sneakers, van pumps tot peeptoes en van sandalen tot nette kantoorschoenen. Voor hem, haar en de kleinere voetjes.

STAPELKORTINGEN
Hoe meer monsterschoenen je koopt hoe voordeliger je loopt. Je voordeel kan hiermee oplopen tot wel 80%!
Alle combinaties monsterparen kinder-, dames- en herenschoenen zijn mogelijk! Maatseries tellen mee in aantal en hebben een vaste lage prijs.

undefined
DAMESSCHOENEN
:
NIEUW: maatseries van Baboos in maat 36 t/m 41! Nog volop monstermaatjes (37, 37,5 en 38) én maatseries en lucky sizes van PostXChange, Via Vai en Roberto d’Angelo in maat 36 t/m 41 (en enkele 42). Extra veel nieuwe Lazamani slippers en sandalen in maat 37: stapelen maar!

undefined
HERENSCHOENEN:
Naast uitgebreide monstercollecties in maat 41, 42 en 42,5 van o.a. Rehab, Bugatti, Daniel Hechter en Braend zijn er ook maatseries van Australian Footwear en van ASFVLT verkrijgbaar in maat 39 t/m 50 (!).

undefined
KINDERSCHOENEN:
De laatste schoenen voor de kleintjes van BK en Munich in in diverse maten van maat 20 t/m 35: Geox, Munich, Disney, Kanjers, Superga, Seven17 en Vingino.

MEER DAN SCHOENEN SHOPPEN!
We hebben heel fijne voordelige Hamamdoeken - ideaal voor het strand! Ook Grip! is weer van de partij met betaalbare trendy dameskleding. En uiteraard merkkleding voor de kids (maten 68 - 176) met kortingen tot 70%!

Let op:
op maatseries schoenen, kleding en accessoires geldt geen stapelkorting, maar wel een vaste lage prijs!

HANDIG OM TE WETEN
Je kunt in onze winkel contant of met PIN betalen. Handtassen kunnen eventueel worden gecontroleerd i.v.m. zakkenrollers.

Monstermaatjes zijn schoenen in de volgende maten:

undefined

COFFEE CORNER
Heb je onze nieuwe coffee corner al ontdekt? Een ideaal plekje om even te zitten en een kopje koffie (of water of thee) te drinken tijdens het schoenen shoppen. Je bent van harte welkom!


Check onze Facebook pagina voor een impressie van de collecties!

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren